Підготовка викладачів аграрних ВНЗ до діалогізації педагогічного процесу (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Амеліна С. М. Підготовка викладачів аграрних ВНЗ до діалогізації педагогічного процесу.У статті розглянуто питання навчання на діалогічних засадах та підготовки до нього викладачів аграрних ВНЗ. Доведено, що застосування діалогу в навчальній роботі залежить від готовності до нього викладачів як однієї із основних ланок педагогічного процесу. Запропоновано програму психолого-педагогічного семінару для викладачів аграрних ВНЗ «Діалог у навчанні».
Keywords: діалогізація; навчальний діалог; педагогічний процес; викладач; готовність