Проектування в дослідницькій діяльності студентів вищих навчальних закладів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Бакум З. П., Бабенко Т. П. Проектування в дослідницькій діяльності студентів вищих навчальних закладів.У роботі з’ясовано поняття «проектна діяльність», «дослідницька діяльність», «дослідницька робота студентів ВНЗ», принципи та етапи проектування і дослідницької діяльності.
Keywords: проект; проектна діяльність; дослідницька діяльність; студент ВНЗ; дослідницька діяльність студентів ВНЗ