Стимулювання інтересу студентів економічних спеціальностей до вивчення іноземної мови (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Делик І. С. Стимулювання інтересу студентів економічних спеціальностей до вивчення іноземної мови.У статті обґрунтовано доцільність звернення до мотиваційної сфери студентів через запровадження спеціальних методів задля стимулювання стійкого пізнавального інтересу до навчання іноземної мови.
Keywords: мотивація; мотив; іноземна мова; мотиваційний етап; внутрішня мотивація