Тренінгові заняття як важлива умова формування у майбутніх учителів умінь професійної самоорганізаці (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Дуднік Н. Ю. Тренінгові заняття як важлива умова формування у майбутніх учителів умінь професійної самоорганізації.У статті розглядаються питання застосування тренінгових занять під час вивчення дисциплін педагогічного циклу з метою формування в майбутніх учителів умінь професійної самоорганізації.
Keywords: тренінг; уміння професійної самоорганізації; педагогічна підготовка