Реалізація технології творчого саморозвитку студентів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Кокарева Е. О. Реалізація технології творчого саморозвитку студентів.У статті розглядаються теоретичні засади технології творчого саморозвитку студентів та результати її експериментальної апробації у навчальному процесі вищої школи.
Keywords: евристичне навчання; творчий саморозвиток; технологія творчого саморозвитку