Шляхи формування готовності майбутніх учителів до управління самостійною роботою учнів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Лаврентьєва О. О. Шляхи формування готовності майбутніх учителів до управління самостійною роботою учнів.У статті розкрито підходи, виокремлено шляхи формування готовності майбутніх учителів до управління самостійною роботою учнів у процесі професійної підготовки, подано зміст і структуру цього складного особистісного утворення.
Keywords: професійна готовність; самостійна робота