Технологія діалогічного навчання як складник професійної освіти майбутніх учителів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Морозов В. В. Технологія діалогічного навчання як складник професійної освіти майбутніх учителів.У статті розглянуто технологію діалогічного навчання студентів у ВНЗ, побудовану на принципі рольової перспективи.
Keywords: діалог; технологія діалогічного навчання; рольова перспектива