Психолого-педагогічні аспекти розвитку професійної творчості студентів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Чувасова Н. О. Психолого-педагогічні аспекти розвитку професійної творчості студентів.У статті подано теоретичний огляд і аналіз наукової літератури з проблеми розвитку професійної творчості в сучасній психології, визначено психолого-педагогічні засади та перспективи розвитку професійного мислення у студентів.
Keywords: професійне мислення; технічне мислення; технічна творчість; розв’язання навча0 спрямування