Розвиток операційного компонента пізнавальної активності студентів вищих педагогічних навчальних закладів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Чувасова Н. О. Розвиток операційного компонента пізнавальної активності студентів вищих педагогічних навчальних закладів.У статті розкрито структуру операційного компонента пізнавальної активності майбутніх учителів у вищому навчальному закладі та розглянуто шляхи та методи розв’язання проблеми розвитку операційного компонента пізнавальної активності.
Keywords: операційний компонент; пізнавальна активність; розумові операції; властивості мислення; мовно-розумова діяльність; діалогічне навчання