Критерії та показники експериментального вивчення стану естетичної вихованості старшокласників (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Батрак Т. В. Критерії та показники експериментального вивчення стану естетичної вихованості старшокласників.У статті визначено критерії та показники для експериментального вивчення стану естетичної вихованості старшокласників у загальноосвітній школі, а також наведено рівні естетичної вихованості, розроблені на основі співвіднесення критеріїв.
Keywords: естетичне виховання; критерії естетичної вихованості; показники; рівні естетичної вихованості