Розвиток особистості учня в процесі викладання фізики (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Голоденко О. М. Розвиток особистості учня в процесі викладання фізики.У статті висвітлено шляхи активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках фізики, розкрито переваги використання проектних технологій у розвитку особистості школярів.
Keywords: пізнавальний інтерес; метод проектів; активізація пізнавальної діяльност; поверхневий натяг