Шляхи формування читацьких інтересів молодших школярів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Компаній О. В. Шляхи формування читацьких інтересів молодших школярів.Поміж основних питань,що розглядає автор, є визначення теоретичних знань, окреслення умінь, характеристика вправ та етапів, які забезпечують процес розвитку читацьких інтересів.
Keywords: читацькі інтереси; вправи (підготовчо-мотиваційні, репродуктивні, змістовно-інформаційні, творчі, контрольні) та етапи навчання (мотивації та орієнтування; сприймання твору; аналізу тексту; закріплення)