Формування предметно-історичних компетенцій як результат навчальної діяльності учнів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Нікора А. О. Формування предметно-історичних компетенцій як результат навчальної діяльності учнів.У статті конкретизовано понятійний апарат компетентнісного підходу, уточнено перелік предметно-історичних компетенцій учнів та напрями їх набуття у процесі навчання історії.
Keywords: компетенція; компетентність; предметно-історична компетенція учня