Зміст і сутність самостійної навчальної діяльності учнів старшої школи (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Полякова В. Я. Зміст і сутність самостійної навчальної діяльності учнів старшої школи.Автор ставить завдання з’ясувати зміст і сутність понять «самостійна навчальна діяльність учнів старшої школи», «організація самостійної навчальної діяльності учнів старшої школи», «самостійна робота учнів старшої школи».
Keywords: самостійна навчальна діяльність; організація самостійної навчальної діяльності; самостійна робота