Особливості підготовки педагогічних кадрів в університеті (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Білоус О. С. Особливості підготовки педагогічних кадрів в університеті.У статті розглянуто проблему специфіки підготовки педагогічних кадрів на заняттях у вищій школі як одного з чинників їхньої професійно-творчої самореалізації.
Keywords: університет; кваліфіковані педагогічні кадри; особистість педагога; професійна усталеність вчителя