Модернізація краєзнавчої підготовки майбутніх учителів географії (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Бондаренко О. В. Модернізація краєзнавчої підготовки майбутніх учителів географії.Статтю присвячено проблемі модернізації краєзнавчої підготовки студентів-географів педагогічних ВНЗ. Автором розглянуто методику формування готовності майбутніх учителів географії до краєзнавчої роботи з учнями.
Keywords: краєзнавча робота; готовність до краєзнавчої роботи; модернізація; методика формування готовності до краєзнавчої роботи