Розвиток поняття "духовність" у структурі ціннісно-смислової картини світу (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Задорожній А. В. Розвиток поняття "духовність" у структурі ціннісно-смислової картини світу.У статті зроблено спробу висвітлити розвиток поняття «духовність» у структурі ціннісно-смислової картини світу. Розкрито структурні компоненти поняття «духовність», доведено їх взаємозв’язок. Окреслено педагогічні умови виховання духовності у молодших школярів.
Keywords: духовність; ціннісно-смислова картина світу; молодші школярі