Якість менеджменту і менеджмент якості в освіті (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Чорна О. В. Якість менеджменту і менеджмент якості в освіті.Статтю присвячено аналізу проблеми якості вищої освіти з точки зору її відповідності вимогам сучасного суспільства. На думку автора, шлях до її покращення має проходити через оптимізацію управління якістю у ВНЗ і впровадження системи менеджменту якості, що базується на серії міжнародних стандартів ISO 9000.
Keywords: освіта; якість; управління; стандарт; ISO 9000; система менеджменту якості