Проблема кадрового забезпечення управління природокористуванням і природоохоронною діяльністю (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Шофолов Д. Л. Проблема кадрового забезпечення управління природокористуванням і природоохоронною діяльністю.У статті розглянуто питання необхідності забезпечення еколого-правової підготовки фахівців з управління природокористуванням й природоохоронною діяльністю; пропонується концепція магістерської програми підготовки професіоналів зі спеціальності 8.18010005 – «Екологічна політика і право» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
Keywords: еколого-правова підготовка; управління природокористуванням й природоохоронною діяльністю