Етапи релігійної освіти в закладах середньої середньої освіти ФРН у 1945-2012 роках (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Артерчук Т.О. Етапи релігійної освіти в закладах середньої середньої освіти ФРН у 1945-2012 роках.У статті зроблено спробу визначити етапи релігійного виховання в закладах загальної середньої освіти ФРН в 1945-2012 рр., визначено історичні межі кожного етапу, визначено ключові події, які вплинули на хід релігійної освіти, названо методологічні основи, імена освітян, які зробили важливий внесок у релігійне виховання учнів, проаналізовано якісні та кількісні зміни, які відбулися на кожному етапі релігійного виховання.
Keywords: етапи релігійного виховання школярів; німецька релігійна педагогіка; критерії розподілу на періоди