Імплементація стандартів безпеки та професійного навчання всесвітньої митної організації: український досвід (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Павленко О. О. Імплементація стандартів безпеки та професійного навчання всесвітньої митної організації: український досвід.На прикладі українського досвіду у статті висвітлено проблемні моменти впровадження міжнародних стандартів у галузі транзитних перевезень, які стосуються стандартів безпеки та спрощення світової торгівлі SAFE, а також стандартів Всесвітньої митної організації щодо підготовки й підвищення кваліфікації фахівців у сфері зовнішньоекономічної діяльності.
Keywords: рамкові стандарти безпеки SAFE; міжнародні професійні стандарти; підготовка; транзитні перевезення