Теоретичні основи дальтон-плану (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Пастухова Л. В. Теоретичні основи дальтон-плану.Статтю присвячено опису педагогічної моделі Дальтон-плану у вітчизняній та зарубіжній науково-педагогічній літературі. Зроблено спробу аналізу теоретичних основ Дальтон-плану.
Keywords: Дальтон-план; система навчання; індивідуалізація навчання; індивідуальний контроль праці