Інноваційна стратегія управлінської діяльності сучасного керівника в умовах сталого розвитку суспільства (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Тимофієва Л. Є. Інноваційна стратегія управлінської діяльності сучасного керівника в умовах сталого розвитку суспільства.У статті з’ясовано основні засади модернізації управлінської діяльності керівника інноваційного освітнього закладу в умовах сталого розвитку суспільства.
Keywords: управлінська діяльність; інноваційна стратегія