Етапи розвитку дистанційної освіти в Україні (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Шинкаренко Л. І. Етапи розвитку дистанційної освіти в Україні.У статті розглянуто етапи становлення та розвитку вітчизняної системи дистанційної освіти, яка безупинно розширює сприйняття комплексності світу та формування інформаційного суспільства.
Keywords: дистанційна освіта; професійна підготовка; інформаційні технології; підвищення кваліфікації