Соціально-педагогічна проблема здорового способу життя та розвитокособистісної компетенції щодо професійної діяльності (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Андріанов Т. В. Соціально-педагогічна проблема здорового способу життя та розвитокособистісної компетенції щодо професійної діяльності.У статті розглянуто соціально-педагогічні проблеми здорового способу життя та розвитку особистісної компетенції щодо професійної діяльності. Подано компоненти особистісної компетентності з питань здорового способу життя, що ґрунтуються на знаннях, досвіді, цінностях, набутих завдяки фізичній культурі і спорту.
Keywords: формування; розвиток; здоровий спосіб життя; особистісна компетентність; спортивно-масові та фізкультурно-оздоровчі заходи; фізична культура; спорт