Технологія організації компетентнісного підходу в контексті вищої освіти (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Бондар Л. А. Технологія організації компетентнісного підходу в контексті вищої освіти.У статті обґрунтовано концептуальні підходи до розроблення технології організації самостійної роботи студентів-філологів в умовах сучасної університетської освіти, інтерпретовано в прагматичний аспект види самостійної роботи в контексті дидактичного процесу вищої школи.
Keywords: технологія організації самостійної роботи; професійні компетенції; види самостійної роботи; формування професійних компетенцій