Навчання креативного письма на заняттях з іноземної мови як засіб формування комунікативної компетенції студентів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Гладка О. В. Навчання креативного письма на заняттях з іноземної мови як засіб формування комунікативної компетенції студентів.У статті розглянуто навчання креативного письма на заняттях з іноземної мови як засіб формування комунікативної компетенції студентів, конкретизовано поняття «креативне письмо», «навчання креативного письма», виокремлено етапи його реалізації.
Keywords: креативне письмо; комунікативна компетенція; навчання; етапи