Упровадження компетентнісного підходу в систему вищої економічної освіти (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Яковенко О. І. Упровадження компетентнісного підходу в систему вищої економічної освіти.У статті розглянуто проблему впровадження компетентісного підходу у системі вищої освіти України, зазначається його методологічна недосконалість та пропонується початковий алгоритм удосконалення впровадження такого підходу.
Keywords: особистісно зорієнтоване навчання; творча особистість