Дослідження можливостей практичного застосування технологій доповненої реальності в інформаційно-освітньому середовищі для підготовки гірничих інженерів у ЗВО (Педагогіка вищої та середньої школи, 2018)
Зелінська С.О., Азарян А.А., Азарян В.О.  Дослідження можливостей практичного застосування технологій доповненої реальності в інформаційно-освітньому середовищі для підготовки гірничих інженерів у ВНЗ.Технології доповненої реальності дозволяють отримувати необхідні дані про навколишнє середовище та покращення сприйняття інформації. Застосування технологій доповненої реальності в інформаційно-освітньому середовищі вищого навчального закладу дозволить отримати додаткові інструментальні засоби для підвищення якості освіти. Застосування відповідних інструментальних засобів, до яких належать платформи доповненої реальності Vuforia, ARToolKit, Kudan дозволять представити викладачам необхідні інструменти для створення академічних програм доповненої реальності..
Keywords: доповнена реальність; віртуальний об'єкт; прикладне програмне забезпечення; платформа доповненої реальності; інформаційно-освітнє середовище