Навчально-методичний комплекс із психологічних дисциплін у системі підготовки практичних психологів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглядаються особливості комплексного підходу до науково-методичного забезпечення навчального процесу. Як приклад, наводиться навчально-методичний комплекс із педагогічної психології, подано структуру комплексу, охарактеризовано основні його структурні компоненти.
Keywords: навчально-методичний комплекс; психологічні дисципліни; практичний психолог; підготовка практичних психологів