Організаційно-технологічні й інформаційно-телекомуікаційні аспекти створення інформаційно-освітнього середовища вищого навчального закладу (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглядаються організаційно-технологічні й інофрмаційно-телекомунікаційні аспекти створення інформаційно-освітнього середовища вищого навчального закладу.
Keywords: інформаційно-освітнє середовище; навчальний контент; навчально-методичний комплекс; інформаційна модель освітнього закладу