Використання мобільних інформаційно-комунікаційних технологій у процесі навчання вищої математики (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглянуто модель змішаного навчання вищої математики у технічних університетах та можливості побудови даної моделі засобами мобільних інформаційно-комунікаційних технологій. Наведено приклад мобільної системи підтримки навчання та мобільної СКМ.
Keywords: мобільні інформаційно-комунікаційні технології та засоби; система комп’ютерної математики та динамічної геометрії