Упровадження проектних технологій у навчанні природничо-наукових дисциплін медичного коледжу (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У роботі розглянуто поняття "проектна технологія", визначено ефективність її використання в процесі вивчення природничо-наукових дисциплін з урахуванням специфіки професійної медичної освіти.
Keywords: проектна технологія; студенти медичного коледжу; проектна діяльність; умови використання проектних технологій; медсестринський проект