Роль поєднання інтелектуальної та емоційної культури вчителя в процесі навчання з використанням дистанційних технологій (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті висвітлено важливу роль гармонійного поєднання елементів інтелектуальної та емоційної культури вчителя для ефективного навчання з використанням дистанційних технологій.
Keywords: взаємодія; зворотній зв'язок; контроль знань; технології навчання; дистанційні технології