Розвиток навчально-дослідницьких умінь студентів у процесі застосування програмних засобів математичного призначення для обчислення інтегралів, залежних від параметра (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
Звертається увага на питання розвитку навчально-дослідницьких умінь студентів. Розглядаються основні можливості використання програмних засобів математичного призначення для розв'язування задач на обчислення інтегралів, залежних від параметраю
Keywords: програмні засоби математичного призначення; інтеграл; залежний від параметра; навчально-дослідницька діяльність