Евристична складова професійної готовності майбутнього вчителя математики до використання інформаційно-комунікаційних технологій у професійній діяльності (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті висвітлено актуальні проблеми підготовки майбутніх учителів математики в умовах інформатизації освіти. Запропоновано складові професійної готовності студентів педагогічних ВНЗ до використання інформаційно-комунікаційних технологій в евристичному начанні. Розглянуто деякі прийоми формування евристичної складової професійної готовності майбітнього вчителя до використання ІКТ в евристичному навчанні математики.
Keywords: евристичне навчання математики; майбутній учитель математики; професійна готовність; інформаційно-комунікаційні технології