Вільне програмне забезпечення як важливий фактор підвищення якості педагогічної освітив контексті євроінтеграційних процесів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглядається проблема підвищення якості викладання вчителями курсу основи інформаційних технологій у закладах освіти в контексті євроінтеграційних процесів, зокрема досвіду використання вільного програмного забезпечення.
Keywords: якість викладання; інформаційні технології; вільне програмне забезпечення