Теоретико-методичні засади навчання географії в профільній школі (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті досліджується проблема теоретико-методичних засад навчання географії в профільній школі. Аналізується структура змісту освіти. Розкривається аналіз та висновки моніторингу з педагогічного експерименту з виявленням рівнів навченості географії у школярів.
Keywords: структура змісту освіти; профільне навчання географії; курси за вибором; теоретико-методичні засади; педагогічний експеримент