Аналіз становлення проблеми самостійної навчальної діяльності в українській школі і педагогіці (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті зроблено історико-педагогічний аналіз становлення проблеми самостійної навчальної діяльності в українській школі і педагогіці, розглянуто методологічні проблеми щодо організації самостійної роботи.
Keywords: навчальна діяльність; самостійна робота; самостійність; педагогіка; історія; творчість