Педагогічні умови розвитку та саморозвитку студентів у процесі професійної підготовки у ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті визначено педагогічні умови формування у студентів ВНЗ здатності до розвитку та саморозвитку у процесі їхньої професійної підготовки.
Keywords: здатність студента до розвитку та саморозвитку; особистісний, діяльнісний, діалогічний підходи у процесі навчання