Сутність системного підходу при проектування самостійної роботи студентів як інтелектуального фактору навчання (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розкрито сутність системного підходу припроектуванні самостійної роботи студентів як інтелектуального фактору навчання.
Keywords: системний підхід; самостійна робота; проектування самостійної роботи; інтелектуальний фактор