Показники становлення професійної активності майбутнього вчителя музичного мистецтва (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті автор проводить теоретичне дослідження показників становлення професійної активності майбутнього вчителя музичного мистецтва. Висвітлюється роль даного процесу і аналізуються показники активності у період професійного навчання студента.
Keywords: активність; професійна активність; показники професійної активності