Структура соціально-гуманітарної підготовки майбутніх правоохоронців (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглядається сутність структури соціально-гуманітарної підготовки майбутніх правоохоронців. У статті проаналізовано наукову літературу з даного питання. Визначено структуру, зміст, мету, завдання соціально-гуманітарної підготовки майбутніх правоохоронців.
Keywords: соціально-гуманітарна підготовка; соціально-особистісні компетенції; професійна кваліфікація; гуманізація освіти