Проблема підготовки магістрів хімічного напрямку педагогічної освіти (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
Стаття присвячена проблемам навчання студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр» в педагогічних вищих навчальних закладах. Запропоновані схеми реалізації вимог суспільства до рівня підготовки у магістратурі на базі інтелектуально-емоційного аспекту під час викладання дисциплін хімічного циклу.
Keywords: магістр; інтелектуально-емоційна культура; проблеми професійної підготовки за рівнем «магістр»; педагогічна освіта