Проблеми дослідницької діяльності студентів медичного коледжу (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У роботі розглядається поняття «дослідницька діяльність студентів у медсестринстві», визначаються принципи дослідницького навчання у медичному коледжі, проаналізовано рівні сформованості та зацікавленості дослідницькою діяльністю.
Keywords: дослідницька діяльність; студент медичного коледжу; дослідницькі вміння; дослідницьке навчання; медсестринські дослідження