Стратегічні пріоритети освітньої діяльності в єдиному світовому освітньому просторі (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглянуто пошук інваріантних загальних ідей для вибору стратегічних пріоритетів освітньої діяльності в єдиному світовому просторі та як зробити життя осмисленим і допомогти у справі формування особистості.
Keywords: неперервна освіта; освіта дорослих; освітні системи; навчання впродовж життя; світовий освітній простір