Реформування педагогічної освіти Німеччини у контексті соціально-політичних змін (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглядаються питання реформування педагогічної освіти Німеччини на сучасноиу етапі розвитку системи підготовки вчителя та в умовах соціально-політичних та економічних змін кінця ХХ — початку ХХІ століття.
Keywords: система підготовки вчителів; зміст педагогічної освіти; мовна освіта; міжкультурне навчання