Ідеї трудового виховання в науково-педагогічній спадщині С. А. Ананьїна (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглядається науково-педагогічна спадщина С. А. Ананьїна. Проаналізовано здобутки вченого, виявлено визначені ним ідеї трудового виховання.
Keywords: трудове виховання; трудове навчання; праця; трудова педагогіка; екскурсійний метод