Використання компетентнісного підходу в професійній підготовці майбутніх учителів іноземних мов (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті визначається сутність компетентнісного підходу в процесі навчання іноземних мов у вищому навчальному закладі, розкриваються ключові компетенції вчителя іноземної мови, розглядаються цілі навчання іноземних мов в аспекті зазначеного підходу.
Keywords: компетентнісний підхід; компетентність; комунікативна компетентнція; дидактична компетентнція; цілі навчання