Методологічне обґрунтування навчання математики студентів ВТНЗ на засадах діяльнісного підходу (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
В статті проаналізовані різні підходи до визначення поняття «навчання». Надано методологічне обґрунтування навчання математики у технічному університеті на засадах діяльнісного підходу.
Keywords: поняття «навчання»; навчання математики в технічному університеті; навчання на засадах діяльнісного підходу